Julemenu

Julemenu

Snacks

Arancini med karl johan svampe, parmasan og trøffelmayo
Krustade med rødbede og gedeost creme, pærer og karamelliseret valnød
Dashi marengs med fermenteret hvidløgsmayo og syltede bøgehatte

Vin hertil – Val D’Oca Prosecco

Forret

Rimmet kulmulefilet serveret med saltbagt selleri, friske grønne æbler,
sellericreme med brunet smør, ristede hasselnødder og persille mayo

Vin hertil – Bourgogne Chardonnay

Hovedret

Berberie andebryst serveret med pommes anna og en sprød tærteskal
med saltbagte gule beder, marinerede kirsebær, fermenterede
gulerødder og bacon samt portvins sauce

Vin hertil – Villa Molino Ripasso

Dessert

Karamelliseret ris ganache med hvid chokolade, mandarin gel,
saltkaramel, mandelsponge og mandarin sorbet

Vin hertil – Blue Muscatel

Forret, hovedret, dessert – 380 kr.
3 glas vin – 250 kr

Snacks, forret, hovedret, dessert – 440 kr
4 glas vin – 320 kr.

JULE ANRETNING

JULEFROKOST TALLERKEN, SERVERES HVER DAG FRA 11-16. SIDSTE BESTILLING KL 15.00

 

SILD

Marineret salat, senneps creme, friteret kapers og syltede skalotteløg

PANERET RØDSPÆTTE

Hjemmelavet remoulade og håndpillede rejer

HJEMMELAVET LEVERPOSTEJ

Bagt leverpostej, sprødt bacon, stegte østershatte og cornichoner

RØDKÅLS SALAT

Rødkål vendt i vinaigrette, friske æbler, ristede valnødder og appelsin

BRIE DE MEAUX

Fransk råmælks brie, med blomme kompot

RIS À LA MANDE

Den klassiske med kirsebærsauce og ristede mandelsplitter

PRIS PR PERSON: 285 KR