FROKOST

BRUNCH TALLERKEN 160,-

Laks og syltet fennikel, svampesuppe, pølse med rødløgskompot, quiche, brie de Meaux med kompot og chokoladebrownie

SVAMPESUPPE 100,-

Cremet svampesuppe pyntet med ristede østershatte og sort trøffelolie

LØGSUPPE 120,-

Gratineret fransk løgsuppe

Amalie´s fristelse 120,-

Avocado mad, rugbrød, spejlæg og bacon

Carpaccio 120,-

Tynde skiver af okseinderlår med salat, citrus vinaigrette, hvidløgsmayo, Gouda og ristede pinjekerner

QUICHE 80,-

Spinat tærte m/ tomat og svampe serveret med marineret salat

MEDITERRANÉE SALAT 120,-

Sprød salat med citrus vinaigrette, bagte tomater, frisk mozzarella, kalamata oliven, pesto og avocado

STJERNESKUD 190,-

Friteret og dampet rødspættefilet, serveret på smørstegt toast med håndpillederejer samt thousand island og hvidløgsmayo

MOULES MARINIÈRES 350G  120,-   700G 200,-

Danske blåmuslinger fra Vildsund – dampet med hvidvin, muslinge reduktion, fløde, serveret med persille, lime og hvidløgsmayo

STEAK FRITES BEARNAISE 340,-

Minimum 220 g medium stegt okse ribeye, pommes frites m/ hvidløgsmayo og bearnaisesauce.

RØRT TATAR 75G 120,-   150G 200,-

Rørt oksetatar tilsmagt i køkkenet serveres med marineret salat, friteret æg og jordskokkechips

BELLI’S SIGNATURRET 190,-

Boeuf Bourguignon, rødvins braiseret oksekød, kartoffelmos og rødvinssauce

POMMES FRITES 50,-
BLANDET GRØN SALAT 50,-
EKSTRA BRØD OG SMØR 10,-

CRÈME BRÛLÉE 100,-

Klassisk gratineret bagt vaniljecreme

TARTE TATIN 100,-

Ovnbagt, karamelliseret, fransk æbletærte serveres med vaniljeis

CITRON MARENGSKAGE 100,-

Tærte med citroncreme og italiensk marengs serveres med citron sorbet

CHOKOLADE DESSERT 100,-

Chokoladebrownie pyntet med chokolademousse og karamel tuille serveres med vaniljeis

OST 120,-

Brie De Meaux og gammelknas med tilbehør

AFTEN

FORRETTER

SNACKS FRA vinterMENU 80,-

Se vintermenu

Svampesuppe 100,-

Cremet svampesuppe, pyntet med ristede østershatte og trøffelolie 

MOULES MARINIÈRES 120,-

Danske blåmuslinger, 350g, fra Vildsund – dampet med hvidvin, muslinge reduktion, fløde og persille

RØRT TATAR 120,-

75 g Rørt oksetatar tilsmagt i køkkenet serveres med marineret salat, friteret æg og jordskokkechips

MEDITERRANÉE SALAT 120,- ( vegetar)

Sprød salat med basilikumspesto, bagte tomater, bøffelmozzarella,  oliven, pesto og avocado

CARPACCIO 120,-

Tynde skiver af okseinderlår med salat, citrus vinaigrette, hvidløgsmayo, Gouda og ristede pinjekerner

TIL FORRETTERNE SERVERES HJEMMEBAGT FOCACCIA 

HOVEDRETTER

BELLI’S SIGNATURRET 190,-

Boeuf Bourguignon, rødvins braiseret oksekød, kartoffelmos og rødvinssauce

MOULES MARINIÈRES 200,-

Danske blåmuslinger, 700 g, fra Vildsund – dampet med hvidvin, muslinge reduktion, fløde og persille

RØRT TATAR 200,-

150 g Rørt oksetatar tilsmagt i køkkenet serveres med marineret salat, friteret æg og jordskokkechips

HOVEDRET FRA vinterMENU 240,-

Se vintermenu

DAGENS FANGST 290,-

Dagens frisk fangede fisk med braiseret fennikel, confiteret kartoffel, saltbagte gule beder og pighvar fümet skilt med persille olie

Steak frites bearnaise 340,-

Minimum 220 g, medium stegt okse ribeye, stegte svampe, pommes frites m. hvidløgsmayo og bearnaise sauce

POMMES FRITES 50,-  BLANDET GRØN SALAT 50,- FOCACCIA 15,-

DESSERTER 

CRÈME BRÛLÉE 100,-

Klassisk gratineret bagt vaniljecreme

TARTE TATIN 100,-

Ovnbagt, karamelliseret, fransk æbletærte serveres med vaniljeis

CITRON MARENGSKAGE 100,-

Tærte med citroncreme og italiensk marengs serveres med citron sorbet

CHOKOLADE DESSERT 100,-

Chokoladebrownie pyntet med chokolademousse og karamel tuille serveres med vaniljeis

OST 120,-

Brie De Meaux og gammelknas med tilbehør

VINKORT

APERITIF & COCKTAILS

Prosecco 90,- / 480,-

Aperol spritz 90,-

Kir royale 90,-

Mojito 90,-

Gin & tonic 90,-

HVIDVIN

1 Heredad Graula  70,- / 340,-

2020, Spanien

2 Samorens, Cotes du Rhone 80,- /380,-

2020 fa. Ferraton, Frankrig

3 Marani Veronese 90,- / 400,- 

2018 ”den hvide Amarone” Garganega druer er håndplukkede og har ligget til tørre i 40 dage ligesom ved Amarone, Italien

4 Bourgogne Chardonnay 100 / 420,-

2021 fa. Nicolas Potel, Frankrig

5 Gruner Veltiner, Østrig 480,-

2017 weingut Tegernseerhof

6 Meursault, Bourgogne Chardonnay 785,-

2018, fa Nicolas Potel, Frankrig

ROSEVIN

6 Tempranillo rose 80,- / 380,-

2020 fa. Mesta, Spanien

DESSERTVIN

7 Tawny portvin, Portugal 80,-

8 2020 Moscatel, Spanien 80,-

RØDVIN

9 Villa Molino 70,- / 340,-

2019 fa. Sartori, Veneto, Pinot noir, Italien

10 Corte Lavinia 80,-/ 380,-

2020 fa. Rocca, Puglia, Zinfandel, Italien

11 Ripasso 100,- /440,-

2017 fa. Sartori, Veneto, Italien
Amaronens lillebror, koncentreret og kompleks, god fylde og frugt

12 Samorens 420,-

2020 fa. Ferraton, Cotes du Rhone, Frankrig

13 Chateau Pouroutou 420,-

2014 cuvee Eliane, Bordeaux, Frankrig

14 Dolba Barolo 520,-

2019 fa. Viberti, Italien

16 Ch. Laniote, Grand cru Classé  825,-

2016, Bordeaux, Frankrig, St. Emilion

 

VAND

Aarhus vand uden brus 1 liter 25,-

Vals kildevand med brus 0.25 30,-

Coca cola og cola zero 0.25 40,-

Orangina appelsinvand 0.25 40,-

Økologisk saft fra Bie, Hobro 0.25 40,-

Hyldeblomst, æble, solbær, rabarber

Belli limonade 70,-

Limonade med brus, mynte og ingefær

Ebeltoft gårdbryggeri 0.25 50,-

Lime og myntebrus

Hancock sport-cola 0.33 40,-

Friskpresset appelsinjuice 50,-

Te 40,-

Spørg venligst betjeningen

Filterkaffe 40,-

Espresso, cappucino mm fra 35,-

Irish coffee 90,-

Varm kakao 50,-

 

Hancock pilsner el. lager 45/70 ,-

Belli´ old ale 45/70 ,-

Hancock Gambrinus øl 70,-

Mönchsof, alkoholfri 70,-

 

 

Musikhusmenu

Til vores gæster der skal videre i musikhuset tilbyder vi følgende 3-retters menu til 300 kr, såfremt den bestilles til hele bordet:

FORRET

Cremet svampesuppe, pyntet med ristede østershatte og trøffelolie

HOVEDRET
Boeuf Bourguignon. Rødvinsbraiseret oksekød, kartoffelmos og rødvinssauce

DESSERT

Chocolade brownie med chocolademousse og vanille is

I denne menu kan der ikke laves ændringer.

Kan kun bestilles ved forudbestilling via bookingssystemet og serveres mellem 16.30-19.30 (hvor bordet skal være ledig)

MAD UD AF HUSET

KLASSISK BUFFET

Røget laks

Koldrøget laks fra H.C. Møllers Fiskehandeli Randers. Salat af knækkede hvedekerner ogpinjekerner, citrusvinaigrette og råmarineretfennikel med dild.

vol au vent

Plukket landkylling med let sennepsmayonaise,bacon og asparges.

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail i glas medThousand Island dressing.

Carpaccio 

Tynde skiver af rå okseinderlår m. salat, pinjekerner og Gouda flager

*

Kalveculotte 

Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg.

Kartoffelgratin 

Kartoffelskiver i flødesauce.

Lys pebersauce

Boeuf Bourguignon

Rødvinsmarineret, braiseret oksekød, i rødvinssauce 

kartoffelmos

* 

Klassisk gammeldags æblekage

 Æbler lagt i lag med portvinsmarineredemakroner og flødeskum

Chokolademousse

Chokolademousse af hvid og mørk belgisk chokolade.

Brød og smør

Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør

Kr. 300,- pr. person (minimum 12 personer)

 FRANSK BUFFET

Fisketerrine

Terrine med torsk, laks, spinat og urter
pakket ind i Noritang, Hertil urtedressing.

Laks

Dildgravad laks i skiver, hertil sennepsdressing.

Quiche

Tærte med champignon, spinat og tomat.

Dyrekølle

Skiver af røget dyrekølle med pesto,
balsamicomarinerede champignon samt goudaflager.

*

Kalveculotte 

Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg.

Kartoffelgratin 

Kartoffelskiver i flødesauce.

Lys pebersauce

Ratatouille

Blanding m. tomat, squash, aubergine og peberfrugt

*

Chokoladekage

Chokoladebrownie m. chokolademousse og bær

Brød og smør

Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør

Kr. 220,- pr. person (minimum 12 personer)

ITALIENSK BUFFET

Mozzarella

Mozzarella med avocado og ovnbagte tomater.

Vitello Tonnato

Kalvekød med tunsauce og kapers.

Carpaccio

Skiver af rå oksekød med ruccola og goudaflager.

Artiskokker

Salat med grillede artiskokker, soltørrede tomater,
oliven og pinjekerner.

Løgtærte

Tærte med løg og bacon.

Malfatti

Pastapuder fyldt med svampe og hytteost vendt i basilikumpesto og ristede svampe.

Charcuterie

Udvalg af pølser, dip og tilbehør.

Kartoffel 

Små ristede kartofler.

Tiramisu

Klassisk italiensk dessert.

Vanille Pannacotta

Vanillebudding med frugtsauce.

Brød og smør

Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør

Kr. 260,- pr. person (minimum 12  personer)

Belli Classic Menu

Forret

Røget laks

Fra H.C. Møllers Fiskehandel i Randers.
Med citrusmarineret salat

eller

Svampesuppe

Flødelegeret, tilsmagt med trølffelolie.

Hertil serveres brød og smør

Hovedret

Boeuf Bourguignon
Rødvinsmarineret, braiseret oksekød, med
rodfrugter, kartoffelmos og rødvinssauce.

Dessert

Chokoladekage

Chokoladebrownie m. chokolademousse og bær

Hertil vanille flødeis og appelsinsauce.

1 ret kr. 160,-
2 retter kr. 240,-
3 retter kr. 280,-
pr. person (ingen minimumsantal).

Tilkøb

Brød kr. 15,-

Baguettes og mørkt landbrød, hertil smør fra Åbybro Mejeri.

Svampesuppe kr. 50,-

Flødelegeret svampesuppe tilsmagt med trøffelolie.

Leveringsbetingelser

* Varme retter, leveres i termokasser. Stegene skal skæres.
• Buffetter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning.
• Buffetter skal bestilles til minimum 12 personer.
• Startgebyr ved udbringning kr. 350,- indtil 20 km. fra Brasserie Belli. Derefter kr. 15,- pr. kørt kilometer.
• Maden kan også hentes på Brasserie Belli. Afhentning skal ske inden kl. 16.00.
• Betaling ved levering pr. check eller kontant. Betaling med dankort hos Brasserie Belli eller ved bankoverførsel skal ske før levering.
• Sidste frist for ændringer er 4 hverdage før levering, inden kl. 12.00
• Buffetter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle, lige til at sætte på bordet. Stege og kartofler leveres i skåle i varmekasser.
• Buffeten kan også leveres i engangs service hvor man varmer/tilbereder nogle af retterne i egen ovn. Forventet tilberedningstid ca. 1 time.
• Fade, skåle, varmekasser m.m. skal afleveres i rengjort stand dagen efter levering (Søndag lukket for aflevering). Modsat tillægges kr. 10,00 pr. person til opvask.
• Alle priser er pr. person inkl. moms.
• Ved servering af buffet i vores lokale beregnes et serveringstillæg på kr. 100,- pr. kuvert (minimum 25 personer).