Vi tilbyder hyggelige og intime lokaler til din næste fest. Hvad end du skal holde fødselsdag, jubilæum, bryllup eller noget andet, så kan vi tilbyde at lægge lokaler til og sørge for en god og stemningsfuld aften.
Restauranten er indrettet med flotte plakater og malerier fra Circus Belli og de hyggelige lokaler er et godt udgangspunkt til en god fest.
Vores buffeter kan laves både som mad ud af huset og til servering i vores lokaler – se menuer og priser nedenfor.
Fransk Buffet
Ud af huset
Fisketerrine
Terrine med torsk, laks, spinat og urter
pakket ind i Noritang, Hertil urtedressing.
Laks
Dildgravad laks i skiver, hertil sennepsdressing.
Quiche
Tærte med champignon, spinat og tomat.
Dyrekølle
Skiver af røget dyrekølle med pesto,
balsamicomarinerede champignon samt goudaflager.
Kalveculotte
Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg.
Kartoffelgratin
Kartoffelskiver i flødesauce.
Lys pebersauce
Ratatouille
Blanding m. tomat, squash, aubergine og peberfrugt
Chokoladekage
Chokoladebrownie m. chokolademousse og bær
Brød og smør
Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør
Kr. 250,- pr. person (minimum 12 personer)
Klassisk buffet
Ud af huset
Røget laks
Koldrøget laks fra H.C. Møllers Fiskehandel
i Randers. Salat af knækkede hvedekerner og
pinjekerner, citrusvinaigrette og råmarineret
fennikel med dild.
Vol au vent
Plukket landkylling med let sennepsmayonaise,
bacon og asparges.
Rejecocktail
Klassisk rejecocktail i glas med
Thousand Island dressing.
Carpaccio
Tynde skive af rå okseinderlår, salat, pinjekerner og osteflager
Kalveculotte
Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg
Kartoffelgratin
Kartoffelskiver i flødesauce
Sauce
Lys pebersauce
Boeuf Bourguignon
Rødvinsmarineret, braiseret oksekød i rødvinssauce
Kartoffel
Ovenbagt kartoffelmos
Æbletrifli
Gammeldags æblekage. Æbler lagt i lag med portvinsmarinerede
makroner og flødeskum
Chokolademousse
Chokolademousse af hvid og mørk
belgisk chokolade.
Brød og smør
Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør
Kr. 300,- pr. person ( minimum 12 personer)
Italiensk buffet
Ud af huset
Mozzarella
Mozzarella med avocado og ovnbagte tomater.
Vitello Tonnato
Kalvekød med tunsauce og kapers.
Carpaccio
Skiver af rå oksekød med ruccola og osteflager.
Artiskokker
Salat med grillede artiskokker, soltørrede tomater,
oliven og pinjekerner.
Løgtærte
Tærte med løg og bacon.
Malfatti
Pastapuder fyldt med svampe og hytteost vendt i basilikumpesto og ristede svampe.
Charcuterie
Udvalg af pølser, dip og tilbehør
Tiramisu
Klassisk italiensk dessert.
Vanille Pannacotta
Vanillebudding med frugtsauce.
Kr. 350,- pr. person (minimum 12 personer)
Belli Classic Menu
Ud af huset
Forret
Svampesuppe
Flødelegeret, tilsmagt med trølffelolie.
Hovedret
Boeuf Bourguignon
Rødvinsmarineret, braiseret oksekød, med
rodfrugter, kartoffelmos og rødvinssauce.
Dessert
Chokoladekage
Chokoladebrownie med mørk chokolade ganache, hindbær gel og karamel tuille
Hertil vanilje flødeis
1 ret kr. 160,-
2 retter kr. 240,-
3 retter kr. 300,-
pr. person (ingen minimumsantal).
Leveringsbetingelser
- Varme retter, leveres i termokasser. Stegene skal skæres.
- Buffetter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning.
- Buffetter skal bestilles til minimum 12 personer.
- Startgebyr ved udbringning kr. 350,- indtil 20 km. fra Brasserie Belli. Derefter kr. 15,- pr. kørt kilometer.
- Maden kan også hentes på Brasserie Belli. Afhentning skal ske inden kl. 16.00.
- Betaling ved levering, kontant eller Mobilepay. Betaling med dankort hos Brasserie Belli eller ved bankoverførsel skal ske før levering.
- Sidste frist for ændringer er 4 hverdage før levering, inden kl. 12.00
- Buffetter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle, lige til at sætte på bordet. Stege og kartofler leveres i skåle i varmekasser.
- Buffeten kan også leveres i engangs service hvor man varmer/tilbereder nogle af retterne i egen ovn. Forventet tilberedningstid ca. 1 time.
- Fade, skåle, varmekasser m.m. skal afleveres i rengjort stand dagen efter levering (Søndag lukket for aflevering). Modsat tillægges kr. 10,00 pr. person til opvask.
- Alle priser er pr. person inkl. moms.
- Ved servering af buffet i vores lokale beregnes et serveringstillæg på kr. 150,- pr. kuvert (minimum 25 personer).