Selskaber & mad ud af huset

Vi tilbyder hyggelige og intime lokaler til din næste fest. Hvad end du skal holde fødselsdag, jubilæum, bryllup eller noget andet, så kan vi tilbyde at lægge lokaler til og sørge for en god og stemningsfuld aften.

Restauranten er indrettet med flotte plakater og malerier fra Circus Belli og de hyggelige lokaler er et godt udgangspunkt til en god fest.

Vores buffeter kan laves både som mad ud af huset og til servering i vores lokaler – se menuer og priser nedenfor.

Fransk Buffet

Ud af huset

Fisketerrine

Terrine med torsk, laks, spinat og urter
pakket ind i Noritang, Hertil urtedressing.

Laks

Dildgravad laks i skiver, hertil sennepsdressing.

Quiche

Tærte med champignon, spinat og tomat.

Dyrekølle

Skiver af røget dyrekølle med pesto,
balsamicomarinerede champignon samt goudaflager.

Kalveculotte

Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg.

Kartoffelgratin

Kartoffelskiver i flødesauce.

Lys pebersauce 

Ratatouille

Blanding m. tomat, squash, aubergine og peberfrugt

Chokoladekage

Chokoladebrownie m. chokolademousse og bær

Brød og smør

Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør

Kr. 250,- pr. person (minimum 12 personer)

Klassisk buffet

Ud af huset

Røget laks

Koldrøget laks fra H.C. Møllers Fiskehandel
i Randers. Salat af knækkede hvedekerner og
pinjekerner, citrusvinaigrette og råmarineret
fennikel med dild.

Vol au vent

Plukket landkylling med let sennepsmayonaise,
bacon og asparges.

Rejecocktail

Klassisk rejecocktail i glas med
Thousand Island dressing.

Carpaccio 

Tynde skive af rå okseinderlår, salat, pinjekerner og osteflager

Kalveculotte

Helstegt kalveculotte med timian og hvidløg

Kartoffelgratin

Kartoffelskiver i flødesauce

Sauce

Lys pebersauce

Boeuf Bourguignon

Rødvinsmarineret, braiseret oksekød i rødvinssauce

Kartoffel

Ovenbagt kartoffelmos

Æbletrifli

Gammeldags æblekage. Æbler lagt i lag med portvinsmarinerede
makroner og flødeskum

Chokolademousse

Chokolademousse af hvid og mørk
belgisk chokolade.

Brød og smør

Fransk baguette og mørk surdejsbrød samt øko smør

Kr. 300,- pr. person ( minimum 12 personer)

Italiensk buffet

Ud af huset

Mozzarella

Mozzarella med avocado og ovnbagte tomater.

Vitello Tonnato

Kalvekød med tunsauce og kapers.

Carpaccio

Skiver af rå oksekød med ruccola og osteflager.

Artiskokker

Salat med grillede artiskokker, soltørrede tomater,
oliven og pinjekerner.

Løgtærte

Tærte med løg og bacon.

Malfatti

Pastapuder fyldt med svampe og hytteost vendt i basilikumpesto og ristede svampe.

Charcuterie

Udvalg af pølser, dip og tilbehør

Tiramisu

Klassisk italiensk dessert.

Vanille Pannacotta

Vanillebudding med frugtsauce.

Kr. 350,- pr. person (minimum 12  personer)

Belli Classic Menu

Ud af huset

Forret

Svampesuppe

Flødelegeret, tilsmagt med trølffelolie.

Hovedret

Boeuf Bourguignon
Rødvinsmarineret, braiseret oksekød, med
rodfrugter, kartoffelmos og rødvinssauce.

Dessert

Chokoladekage

Chokoladebrownie med mørk chokolade ganache, hindbær gel og karamel tuille

Hertil vanilje flødeis

1 ret kr. 160,-
2 retter kr. 240,-
3 retter kr. 300,-
pr. person (ingen minimumsantal).

 

 

Leveringsbetingelser

  • Varme retter, leveres i termokasser. Stegene skal skæres.
  • Buffetter og menuer skal bestilles senest 5 dage før levering/afhentning.
  • Buffetter skal bestilles til minimum 12 personer.
  • Startgebyr ved udbringning kr. 350,- indtil 20 km. fra Brasserie Belli. Derefter kr. 15,- pr. kørt kilometer.
  • Maden kan også hentes på Brasserie Belli. Afhentning skal ske inden kl. 16.00.
  • Betaling ved levering, kontant eller Mobilepay. Betaling med dankort hos Brasserie Belli eller ved bankoverførsel skal ske før levering.
  • Sidste frist for ændringer er 4 hverdage før levering, inden kl. 12.00
  • Buffetter anrettes på porcelænsfade og i glasskåle, lige til at sætte på bordet. Stege og kartofler leveres i skåle i varmekasser.
  • Buffeten kan også leveres i engangs service hvor man varmer/tilbereder nogle af retterne i egen ovn. Forventet tilberedningstid ca. 1 time.
  • Fade, skåle, varmekasser m.m. skal afleveres i rengjort stand dagen efter levering (Søndag lukket for aflevering). Modsat tillægges kr. 10,00 pr. person til opvask.
  • Alle priser er pr. person inkl. moms.
  • Ved servering af buffet i vores lokale beregnes et serveringstillæg på kr. 150,- pr. kuvert (minimum 25 personer).